کلینیک ایمپلنت

راهنمای انتخاب بهترین کلینیک ایمپلنت
کلینیک ایمپلنت مکانی است که به طور اختصاصی و حرفه ای به ارائه خدمات ایمپلنت می پردازد. کلینیک ایمپلنت دکتر مصطفی نژاد بهترین خدمات مرتبط با جایگزینی دندان و ایمپلنت را در اختیار مراجعه کنندگان قرار می دهد.اما برای مراجعه و انتخاب این کلینیک و یا دیگر کلینیک ها بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
فهرست مطالب :
- چرا به کلینیک ایمپلنت مراجعه می کنیم؟
- آماده شدن در کلینیک ایمپلنت
- مراحل و فرآیند جراحی در کلینیک ایمپلنت
چرا به کلینیک ایمپلنت مراجعه می کنیم؟
زمانی که دندان می افتد یا کارایی خود را از دست می دهد، روش های مختلفی برای جایگزینی آن وجود دارد. در کلینیک ایمپلنت ، ایمپلنت های دندانی را با جراحی به آرواره متصل می کنند، جایی که این ایمپلنت ها به عنوان ریشه های دندان از دست رفته کار می کنند. به دلیل اینکه تیتانیوم موجود در ایمپلنت دندان با استخوان آرواره ترکیب می شود، این گونه از جایگزینی دندان سُر نمی خورد، صدا نمی دهد و مانند دندان های مصنوعی و بریج ها به دندان و استخوان صدمه نمی زند.
همچنین مواد استفاده شده در جراحی و ایمپلنت ها طوری هستند که مانند دندان های طبیعی حامی بریج دچار پوسیدگی نمی شوند. در مواردی که دندان های پیشین دچار مشکل شده اند، کاشت دندان جلو بهترین راه ممکن است.
دلایل مناسب بودن درمان دندان با ایمپلنت
اولین نکته ای که در کلینیک ایمپلنت با آن مواجه می شوید، این است که پزشک برای شما توضیح می دهد که در چه صورت چنین فرآیندی برایتان مناسب است یا در واقع چرا شما برای درمان ایمپلنت مناسب تشخیص داده می شوید. از جمله این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن یک یا دو دندان از دست رفته
- داشتن آرواره ای که به رشد کامل رسیده است
- داشتن استخوانی مناسب که قادر به ایمن نگه داشتن ایمپلنت ها باشد یا بتواند پیوند استخوان دریافت کند
- داشتن بافت دهانی سالم
- عدم وجود بیماری که بر درمان استخوانها تاثیر بگذارد
- اگر دوست ندارید یا نمی توانید از دندان مصنوعی استفاده کنید
- خواستار بهبود گفتارتان هستید
- حاضرید چندین ماه را به گذراندن فرآیند ایمپلنت اختصاص دهید
خطرات و ریسک های کاشت دندان
همانند هر جراحی دیگری، ایمپلنت و کاشت دندان هم دارای ریسک و خطراتیست که در کلینیک ایمپلنت که به آن مراجعه می کنید، برایتان توضیح داده می شود. گر چه مشکلات بسیار نادر هستند و در صورت بروز از راه های ساده ای قابل درمانند. از جمله ریسک هایی که در درمان ایمپلنت با آن مواجهیم می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- عفونت در محل قرارگیری ایمپلنت دندان
- جراحت یا ایجاد صدمه در ساختارهای اطراف ایمپلنت مانند دندان ها یا رگ های خونی
- آسیب های عصبی دردناک، بیحسی و احساس گزگز در دندان طبیعی، لثه ها، لب و چانه
- مشکلات سینوس، که ممکن است در اثر ورود ایمپلنت های دندانی فک بالا به حفره سینوس به وجود بیایند
آماده شدن در کلینیک ایمپلنت
به دلیل اینکه فرآیند کاشت دندان نیازمند یک یا چند جراحی است، باید سلامت کامل شما مورد ارزیابی قرار گیرد تا برای مراحل بعدی درمان آماده شوید. از جمله کارهایی که باید انجام دهید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
آزمایشات دندانی کلی :
در این مرحله عکس رادیولوژی کاملی از دندان در کلینیک ایمپلنت از شما گرفته می شود و نمونه ای بر اساس دندان ها و دهان شما ساخته می شود.
برنامه ریزی برای درمان :
این برنامه ریزی مانند لباسیست که برای شخص شما دوخته می شود و همه موارد را در نظر میگیرد. پزشکان کلینیک ایمپلنت شما اینکه شما به چه تعداد ایمپلنت جایگزین دندان نیاز دارید و اینکه آرواره شما در چه وضعیتی قرار دارد. فرآیند برنامه ریزی ممکن است نیازمند چندین متخصص دندانپزشکی باشد: دندانپزشکی که متخصص وضعیت دهان، فک و صورت باشد (جراح فک و صورت) و دندانپزشکی که در رابطه با ساختار اطراف دندان کار می کند (پریودنتیست).
اطلاع شرایط خاص و مصرف دارو :
به پزشک خود درباره هر گونه شرایط خاص و داروهایی که مصرف می کنید، اطلاع بدهید که هم شامل داروهای نسخه دار و هم داروهایی است که خودتان از داروخانه تهیه کرده اید. اگر دارای شرایط قلبی خاص یا ایمپلنت ارتوپدی باشید، پزشک شما قبل از جراحی چند روز برایتان آنتی بیوتیک تجویز می کند تا از عفونت احتمالی جلوگیری شود.
کنترل درد :
انتخاب های شما برای کنترل درد، شامل بی حسی موضعی و مسکن درد و یا بیهوشی است. با صحبت با متخصص دندانپزشکی خود گزینه مناسب خودتان را انتخاب کنید. تیم پزشکی مورد انتخابتان، درباره خوردن و آشامیدن پیش از جراحی با شما صحبت خواهند کرد. اگر گزینه بیهوشی کامل را انتخاب می کنید، مطمئن شوید که هنگام بازگشت از کلینیک ایمپلنت کسی همراهتان باشد و بقیه روز را به استراحت بپردازید.
مراحل و فرآیند جراحی در کلینیک ایمپلنت
جراحی ایمپلنت دندان معمولا شامل جراحی هایی سرپایی است که در چند مرحله در کلینیک ایمپلنت انتخابی شما انجام می شود:
- دندان آسیب دیده برداشته می شود.
- آرواره شما برای جراحی آماده میشود. این فرآیند ممکن است شامل پیوند استخوان باشد.
- پس از بهبود استخوان آرواره، جراح دهان و دندان ایمپلنت را در استخوان آرواره تان قرار می دهد.
- در این مرحله شما وارد دوره بهبودی می شوید که ممکن است چندین ماه به طول بیانجامد.
- جراح در این مرحله پایه ایمپلنت را در جای خود قرار می دهد تا بعدا تاج دندان روی آن قرار بگیرد.
کل فرآیند ایمپلنت از آغاز تا پایان ممکن است ماه ها طول بکشد – سه تا نه ماه و در برخی مواقع طولانی تر. بیشتر این زمان به بهبود و انتظار برای رشد استخوان جدید در آرواره بیمار می گذرد.